FRANCA MASU

folk i músiques del món  //  mediterranean

Josep Tomàs

This self-taught singer began her career in jazz. Imaginative and a gifted improv performer, she blends her jazz origins with influences from a huge palette of Mediterranean sounds. Amongst other languages, she sings in the ancient Catalan spoken in Alghero, on the island of Sardinia. Since her recording debut in 2000, Masu has pursued a musical career that is open to fusion, her compositions exploring new territories whilst conserving her devotion to Mediterranean tradition.

MANAGEMENT

Perla Tuset

ptusetd@gmail.com

+34626350706

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull