Institut Ramon LLull

Fonts RSS

Podeu rebre informació sobre l'Institut Ramon Llull al vostre mòbil i ordinador mitjançant un agregador RSS.

Què és un RSS?

Per accedir a aquesta informació cal un programa lector o agregador, que pot ser el mateix gestor de correu electrònic o el navegador web. El Llull incorpora aquest servei perquè els seus usuaris coneguin al moment la informació més rellevant.

RSS és un acrònim de Really Simple Syndication (Sindicació Realment Simple). El text que s'envia en RSS acostuma a incloure el titular, una petita descripció i l'enllaç a la pàgina web on apareix el contingut complet.

Un cop subscrits rebrem la informació al nostre gestor de fonts RSS cada vegada que el servidor actualitzi o posi nova informació, sense haver d'accedir repetidament a la web per comprovar les novetats.

Al final de la pàgina podeu veure la URLs de les pàgines de notícies per fer la subscripció i enllaços amb diferents agregadors.

Per a utilitzar les fonts RSS existeixen altres opcions. La més comuna consisteix a instal·lar un programa anomenat agregador o lector de notícies. Altres aplicacions com el correu electrònic o els navegadors web també poden visualitzar els continguts amb RSS. Determinats entorns web personals com Feddly, Yahoo o Netvibes també poden visualitzar fonts RSS.

Copieu l'enllaç o enllaços per afegir-los al vostre programa o servei de lectura de fonts RSS. Per a copiar l'enllaç utilitzeu el botó alternatiu (dret) del ratolí i seleccioneu "Copiar accés directe", "Copiar enllaç" o similar.

rss Notícies en anglès / News in english

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"