Institut Ramon LLull

Cursos de llengua catalana per a estudiants de programes d'intercanvi

Suport a la realització de cursos de preacollida lingüística adreçats a estudiants que participen en programes d'intercanvi amb universitats de parla catalana

OBJECTIU

L'Institut ofereix cursos inicials de llengua catalana en universitats de l'exterior amb l'objectiu que els estudiants adquireixin unes nocions de català que els permetin desenvolupar-se en situacions bàsiques de comunicació, tant de l'àmbit acadèmic com de la vida quotidiana, durant les seves estades en universitats de parla catalana. El curs també inclou continguts culturals que els ajudaran a conèixer la realitat i el funcionament de la societat catalana.

DESTINATARIS

Estudiants de fora del domini lingüístic que tinguin previst de continuar o ampliar els seus estudis en una universitat de parla catalana mitjançant algun programa d'intercanvi.

DURADA

La durada dels cursos és de 30 hores impartides de forma intensiva. Els cursos s'ofereixen presencialment i també en la modalitat semipresencial per mitjà de l'entorn virtual d'aprenentatge Parla.cat.

CALENDARI

Aquests cursos s'imparteixen al llarg de l'any d'acord amb el calendari dels intercanvis de les universitats.

CONTACTE

Els professors interessats a organitzar aquests cursos i els estudiants interessats a seguir-los s’han de posar en contacte amb l’Institut Ramon Llull a través d’infollengua@llull.cat.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"