transparència
Subvencions

Promoció internacional

Mobilitat d’artistes: música

Subvencions de l’Institut Ramon Llull per a la mobilitat d’artistes per a actuacions fora de Catalunya en l’àmbit de la música 2017

Introducció 

Bases de la convocatòria pública per a la concessió de subvencions publicada al DOGC el 31 de gener de 2017

Aquest document resum té un caràcter merament informatiu.  Cal que el sol·licitant consulti les bases i la resolució de la convocatòria.

OBJECTE

Desplaçament, allotjament i/o transport de la càrrega amb l’objectiu de realitzar a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l’àmbit de la música entre l’1 de juliol i el 31 de desembre del 2017 que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior, sempre que es rebi contraprestació econòmica (catxet/taquilla).

S’entén per artista tant l’artista individual com les formacions musicals.

S’entén per actuació:

  • Un concert aïllat, el desplaçament del qual tingui el seu inici i retorn  a Catalunya.
  • Els concerts correlatius en el mateix equipament, el desplaçament dels quals tinguin el seu  inici i retorn  a Catalunya.

S’entén per gira :

una sèrie d’actuacions consecutives d’un artista de l’àmbit de la música en diferents localitats amb inici des de Catalunya, així com el seu retorn.

Persones beneficiàries

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries o persones jurídiques que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria

Sol·licituds

Es pot presentar, únicament, una sol·licitud per artista i convocatòria.

L’import mínim sol·licitat ha de ser:

  • en el supòsit de fins a 2 persones: 1.500,00 euros.
  • en el supòsit de 3 persones o més: 2.500,00 euros.

L’import màxim subvencionable és de: 8.000,00 euros per artista i per convocatòria.

L’import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l’Institut Ramon Llull per aquests conceptes és de 10.000,00 euros.

Despeses subvencionables

Són únicament i exclusivament les corresponents a l’allotjament, desplaçament i al transport de la càrrega que no hagin estat assumides per un tercer.

En el cas de realitzar un concert aïllat o varis concerts correlatius en el mateix equipament, s’acceptarà com a despesa subvencionable el desplaçament de l’artista i de l’equip tècnic necessari per a la realització de l’actuació que tingui el seu inici i retorn a Catalunya, el transport de la càrrega  i l’allotjament.

En el cas d’una gira, s’acceptarà com a despesa subvencionable un únic desplaçament del personal que tingui el seu inici i retorn a Catalunya, el transport de la càrrega i l’allotjament.

En el cas de l’allotjament es podran imputar com a despesa subvencionable les nits corresponents als dies d’actuació i, si escau, la nit anterior al primer concert.

És també despesa subvencionable l’allotjament en ruta de l’artista.

Presentació de sol·licituds

La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

Les persones jurídiques han de presentar la sol.licitud i realitzar els altres tràmits associats al procediment de concessió i justificació de les subvencions únicament per via telemàtica utilitzant la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull i el sistema de signatura corresponent.

Les persones físiques empresàries preferentment per via telemàtica utilitzant la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull. Es podrà utilitzar també el canal presencial.

En el cas de presentar la sol·licitud en paper a:

-Les oficines de correus mitjançant la modalitat de correu administratiu

-Presencialment a la seu de Barcelona:
Institut Ramon Llull
Avinguda Diagonal, 373
08008 Barcelona (Espanya)

-En  qualsevol dels registres i oficines que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Pel cas de sol•licitants estrangers (persones físiques empresàries i persones jurídiques no residents) que sol•licitin per primera vegada una subvenció a l’Institut Ramon Llull: - Es necessita una acreditació. Si no disposen d’acreditació, caldrà fer la seva petició d'acreditació.

L’Institut Ramon Llull s’encarrega de generar-la i fer-la arribar d’una manera segura als ciutadans estrangers no residents després d’haver verificat la documentació que acrediti la seva identitat. L’acreditació té una validesa de cinc anys a comptar a partir de la data de presentació de la documentació que acredita la identitat de la persona interessada, a no ser que hi hagi hagut algun canvi. Un cop rebuda l’acreditació es podrà tramitar la sol•licitud de subvenció.

Terminis de presentació

El termini de presentació de les sol·licituds és des de l’endemà de la data de publicació al Diari Oficial de a Generalitat de Catalunya fins al 12 de juliol de 2017, ambdós inclosos

Consulta i presentació de documents

Els expedients poden ser consultats telemàticament a la seu electrònica.

La documentació addicional, si escau, i la documentació justificativa es pot aportar per mitjans telemàtics a la seu electrònica.

Per a la presentació de documentació justificativa vegeu el document guia.

Contacte

Per a resoldre dubtes sobre les sol·licituds adreceu-vos a:

Lluc Silvestre lsilvestre@llull.cat

 

Patrocinadors dels projectes de l'IRL

L’Institut Ramon Llull

és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Generalitat de CatalunyaGovern Illes BalearsAjuntament de Barcelona

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. L'usuari pot evitar la generació de galetes i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.


Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes 

Aquesta web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes  de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes de tercers

També es poden instal·lar galetes de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.