ESPALDAMACETA

cantautor, pop i rock  // 

Neus Vaqué

After the two-part Miedo al silencio (Bankrobber), the Tarragona band Espaldamaceta presents a new album and a new change. They have put away the nylon guitar and opened up to new sounds, with an electric trio tackling a range of music and rhythms that take their songs to a new, more hypnotic dimension, more electric but similarly deep, profound. A new CD and a new live show, full of power, with African influences. An initiation to dance, Baile masái is the title of the disc due for release in 2013.

MANAGEMENT

Gandula

Alfons Serra

alfons.gandula@gmail.com

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull