Institut Ramon LLull

El Llull ofereix 7 contractes en pràctiques vinculats al Programa de Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques

15/06/2022

En el marc del Programa de la Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques que convoca el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Institut Ramon Llull ofereix 7 contractes en pràctiques per a joves d'entre 16 i 29 anys, per un període de 10 mesos.
El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona la contractació d’unes 600 persones joves desocupades durant 10 mesos, mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques, als diferents departaments de la Generalitat i els seus organismes públics. Aquesta contractació forma part del Programa de Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques.

Amb la participació en aquest programa que convoca el SOC, finançat amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU, l’Institut Ramon Llull vol contribuir a la captació de noves generacions de professionals que s'incorporen al mercat laboral. D'aquesta manera, ofereix 7 contractes en pràctiques per a un període de 10 mesos, en els àmbits de transició ecològica i economia verda, competències digitals i ocupacions generals. El període de presentació de les candidatures finalitza el dimecres 22 de juny de 2022. La data màxima d’incorporació al lloc de treball és el 30 de juny de 2022.

Més informació sobre cada plaça ofertada a https://www.llull.cat/catala/seu_e/primera_experiencia.cfm

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"