| Contacteu |
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana

Diàlegs al Llull

Finestra oberta al debat de les noves idees,
tendències i reptes de la cultura



Logotip Institut Ramon Llull

Literatura.  Barcelona,  29/05/2014

Els Diàlegs al Llull aborden la tasca de les residències d’escriptors a l’estranger

El proper Diàleg al Llull ens aproparà a les residències de creació a l’estranger a partir de les experiències de Gemma Gorga i Francesc Serés. Tots dos autors han estat a residències d’escriptors als Estats Units, l’Índia, França i Irlanda. Amb el crític literari Bernat Puigtobella com a moderador, Gorga i Serés explicaran com aquestes estades a l’exterior han influenciat la seva obra alhora que descobrien altres literatures i altres maneres d’aproximar-se al fet literari.


L’Institut Ramon Llull ofereix als autors catalans la possibilitat de fer una residència literària a la Ledig House de Nova York Dins el programa Writers OMI. El termini per presentar-s’hi es tanca demà divendres 30 de maig. Igualment, l’IRL convoca ajuts per a traductors que estiguin treballant en la traducció d’obres de la literatura catalana per a estades a Catalunya d’entre dues i sis setmanes.

x01z14

Dimarts 3 de juny a les 19h amb Gemma Gorga i Francesc Serés 

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics.