Institut Ramon LLull

Tràmits i serveis

Premi Ramon Llull de Traducció Literària 

Presentació de sol·licituds

Les obres s’han de presentar a la seu de l’Institut Ramon Llull.

Preferentment, a la seu electrònica per la seva tramitació telemàtica.

No obstant això, les persones físiques tenen la possibilitat de presentar la sol·licitud en paper a la seu de l'Institut Ramon Llull a l’Avinguda Diagonal 373, 08008 Barcelona. Cal posar al sobre la menció “Premi de Traducció Ramon Llull”.

La sol·licitud telemàtica s'haurà de presentar mitjançant instància genèrica adreçada a l'Àrea de Literatura i Pensament. Caldrà annexar amb la instància genèrica la documentació següent:

  • Exposició argumentada de la candidatura (en format PDF)
  • CV del traductor (en format PDF)
  • Traducció objecte de la candidatura (en format PDF)

Les persones físiques o jurídiques espanyoles, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb certificat digital, de persona física o jurídica segons correspongui.

Les persones físiques o jurídiques estrangeres, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb l'acreditació que prèviament hauran de sol·licitar a l'Institut Ramon Llull. El tràmit de petició d'acreditació pot trigar 72 hores, cosa que s'ha de tenir en compte per presentar la sol·licitud en termini.

Termini d’admissió d’obres

El termini de presentació d’obres serà des de l’endemà de la seva convocatòria fins el dia 12 de juny de 2023, a les 23.59 hores

CONSULTES

Rosa Crespí (rcrespi@llull.cat)

 
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"