Institut Ramon LLull

Tràmits i serveis

Comissariat per la Biennal d’Art de Venècia 2022

Termini

 Presentació de candidatures des d’avui fins el dia 1 de juliol.

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà preferentment pel canal telemàtic i s'haurà de presentar mitjançant instància genèrica adreçada a l'Àrea de Creació. Caldrà annexar a la instància genèrica la documentació següent:

  • Sol·licitud d’admissió. (ANNEX II de les bases) (format PDF)
  • Declaració responsable per a persona física. (ANNEX III de les bases) (format PDF)
  • Declaració responsable per a persona jurídica. (ANNEX IV de les bases) (format PDF)
  • Currículum vitae. (format PDF)
  • Proposta projecte: una proposta que reflecteixi en dos folis com a màxim les idees generals del projecte i l’artista o els artistes seleccionats d’acord amb el marc conceptual i el pressupost de les bases. (format PDF)

No obstant això, les persones físiques (no inclou les persones físiques empresàries) tenen la possibilitat de presentar la sol·licitud en paper a la seu de l'Institut Ramon Llull a l’Avinguda Diagonal 373, 08008 Barcelona. Cal posar al sobre la menció “Comissariat per la Biennal d’Art de Venècia 2022”.

Les persones físiques o jurídiques espanyoles, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb certificat digital, de persona física o jurídica segons correspongui.

Les persones físiques o jurídiques estrangeres, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb l'acreditació que prèviament hauran de sol·licitar a l'Institut Ramon Llull. El tràmit de petició d'acreditació pot trigar 72 hores, cosa que s'ha de tenir en compte per presentar la sol·licitud en termini.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"