Institut Ramon LLull

Tràmits i serveis

Comissariat per a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2023

Termini

Presentació de candidatures des del 13 de juny fins el 29 de juny de 2022

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà preferentment pel canal telemàtic i s'haurà de presentar mitjançant instància genèrica adreçada a l'Àrea de Creació. Caldrà annexar a la instància genèrica la documentació següent (format PDF):

  • Sol·licitud d’admissió. (ANNEX II de les bases)
  • Declaració responsable per a persona física. (ANNEX III de les bases) 
  • Declaració responsable per a persona jurídica. (ANNEX IV de les bases) 
  • Currículum vitae
  • Proposta projecte: una proposta que reflecteixi en dos folis com a màxim les idees generals del projecte, d’acord amb el marc conceptual i el pressupost de les bases

No obstant això, les persones físiques (no inclou les persones físiques empresàries) tenen la possibilitat de presentar la sol·licitud en paper a la seu de l'Institut Ramon Llull a l’Avinguda Diagonal 373, 08008 Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 14h. Cal posar al sobre la menció “Biennal d’Arquitectura de Venècia 2023”.

Les persones físiques o jurídiques espanyoles, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb certificat digital, de persona física o jurídica segons correspongui.

Les persones físiques o jurídiques estrangeres, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb l'acreditació que prèviament hauran de sol·licitar a l'Institut Ramon Llull. El tràmit de petició d'acreditació pot trigar 72 hores, cosa que s'ha de tenir en compte per presentar la sol·licitud en termini.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"