Institut Ramon LLull

Tràmits i serveis

Comissariat per a la Biennal d’Art de Venècia 2024

Termini

Presentació de candidatures des del 26 de juny fins el 12 de juliol a les 14h de 2023

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà preferentment pel canal telemàtic i s'haurà de presentar mitjançant instància genèrica adreçada a l'Àrea de Creació. Caldrà annexar a la instància genèrica la documentació següent (format PDF):

  • Sol·licitud d’admissió. (ANNEX II de les bases)
  • Declaració responsable per a persona física. (ANNEX III de les bases) 
  • Declaració responsable per a persona jurídica. (ANNEX IV de les bases) 
  • Currículum vitae
  • Proposta projecte: una proposta que reflecteixi en tres folis com a màxim les idees generals del projecte, d’acord amb el marc conceptual i el pressupost de les bases

No obstant això, les persones físiques (no inclou les persones físiques empresàries) tenen la possibilitat de presentar la sol·licitud en paper a la seu de l'Institut Ramon Llull a l’Avinguda Diagonal 373, 08008 Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 14h. Cal posar al sobre la menció “Biennal d’Art de Venècia 2024”.

Les persones físiques o jurídiques espanyoles, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb certificat digital, de persona física o jurídica segons correspongui.

Les persones físiques o jurídiques estrangeres, hauran de signar la sol·licitud telemàtica amb l'acreditació que prèviament hauran de sol·licitar a l'Institut Ramon Llull. El tràmit de petició d'acreditació pot trigar 72 hores, cosa que s'ha de tenir en compte per presentar la sol·licitud en termini.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"