Institut Ramon LLull

Cercador

Obert el termini per optar als ajuts de l’Institut Ramon Llull en l’àmbit de les arts visuals, el disseny, l’arquitectura, i per a la subtitulació de pel·lícules

Arquit. i disseny.  Barcelona, 18/05/2016

Ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria pública per optar als ajuts que promou l’Institut Ramon Llull per a la mobilitat d’artistes fora de Catalunya en l’àmbit de les arts visuals, el disseny i l’arquitectura. També s’ha publicat al DOGC la convocatòria per optar als ajuts per la subtitulació de llargmetratges i curtmetratges produïts a Catalunya.
Els ajuts estan destinats a la mobilitat dels artistes amb l’objectiu de realitzar activitats fora de Catalunya en l’àmbit de les arts visuals, el disseny i l’arquitectura durant l’any de convocatòria, i que contribueixin a la difusió a l’exterior de la creació d’artistes, arquitectes o dissenyadors vius de Catalunya. Per activitats fetes entre l’1 de gener i el 31 de maig de 2016, la data de presentació de sol•licituds serà fins el 13 de juny de 2016, inclòs. Per les activitats realitzades a partir de l’1 de juny i fins el 31 de desembre, es publicarà una nova convocatòria al juny.

Per altra banda, també s’ha publicat al DOGC la convocatòria per optar als ajuts per a la subtitulació de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya per afavorir i impulsar la presència a l’exterior de la creació cinematogràfica de Catalunya. En aquest cas, el termini de presentació de les sol•licituds és des de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins el 4 de juliol de 2016.

L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions. Per al compliment dels seus objectius, l'Institut Ramon Llull donarà suport a les polítiques de relacions exteriors en l'àmbit cultural de les institucions consorciades i contribuirà a l'enfortiment de les marques Cultura Catalana, Catalunya i Barcelona des de la perspectiva cultural.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i realitzar el tràmit de sol·licitud dels ajuts a través de la web de l’Institut Ramon Llull. La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

La sol·licitud de presentació està disponible a la web de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"