Institut Ramon LLull

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actua a Los Angeles en una producció dirigida per Gustavo Dudamel

Música.  29/04/2024

El 16 i 17 de maig, el Walt Disney Concert Hall acollirà una versió de l’òpera Fidelio de Beethoven interpretada per Los Angeles Philharmonic.




El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, en col·laboració amb Los Angeles Philharmonic (LA Phil), oferirà una versió semiescenificada de Fidelio, l’única òpera de Ludwig van Beethoven, al Walt Disney Concert Hall de Los Angeles (Estats Units) els dies 16 i 17 de maig, sota la batuta del reconegut músic i director d’orquestra Gustavo Dudamel.

Es tracta d’una innovadora producció creada tant per a audiències sordes com oients, que es va estrenar a l’abril de 2022 al destacat Deaf West Theatre de la ciutat californiana, i que va comptar amb el cor veneçolà Coro de Manos Blancas, que també hi serà en aquesta ocasió.

Per preparar la producció el Cor català farà un treball previ d’una setmana a Los Angeles amb Dudamel i la LA Phil. Serà la quarta ocasió en què el cor col·labora amb el prestigiós director i la primera que ho fa amb l’orquestra americana.

La producció es podrà veure també al Gran Teatre del Liceu de Barcelona (26 i 27 de maig), la Philarmonie de París (31 de maig) i el Barbican de Londres (3 de juny). En aquests concerts també hi participarà el Cor del Gran Teatre del Liceu.

Una gira d’altíssima exigència que compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull, i suposa un reconeixement a l’excel·lència i la qualitat de les formacions del Palau i del Liceu.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"