Institut Ramon LLull

Cercador

Vinaròs i Morella acullen el VI curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Llengua.  Vinaròs i Morella, 14/10/2015

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el VI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 16 i el 18 d’octubre de 2015, amb la col·laboració dels dos ajuntaments amfitrions.
El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. En aquesta sisena edició del curs, un any més, s’han omplert totes les places disponibles (40) i la demanda ha superat àmpliament l’oferta.

El curs començarà el proper divendres a les 12 h a la Biblioteca Municipal de Vinaròs, amb l’acreditació i el lliurament de documentació als participants. Fins diumenge, els participants realitzaran sessions de treball a l’entorn de quatre grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres; estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l’exterior i, finalment, literatura i cultura a l’aula.

La sessió de cloenda se celebrarà l’endemà dissabte, a les 19.15 h, a l’Ajuntament de Morella i hi intervindran l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; el cap de l’àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Josep-Anton Fernàndez; la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó; i el secretari executiu de la Xarxa Vives, Ignasi Casadesús.

Més informació sobre el programa: www.vives.org i www.llull.cat

Del 16 al 18 d’octubre i adreçat a futurs professors de llengua a universitats de l’exterior

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"