Imprimir

Llorenç Balsach

Música contemporània

  • Classes de Música a la Granja
    Classes de Música a la Granja

    Música concreta: Classes de Música a la Granja, Espais residuals, El sueño de las olas, Carota i Caramel.


    Ars Harmonica
    AH 190
    2007
  • Músiques per a cordes, veus i piano
    Músiques per a cordes, veus i piano

    Trio per a cordes, Sis Cançons breus, Tres palíndroms per a cor, Olís d’Olímpia, Cara Cosa, Paralàlia de paralaues, Circ, Suite Gàstrica, Variacions per a 20 dits, Gran Copa Especial, Ritmes d’Ultramar. Contemporanis de la Mediterrània, 15. Diversos intèrprets. DDD.


    UM / Unió Músics
    CD-104
    2005
  • Visions Grotesques
    Visions Grotesques

    Gran Copa Especial, Visions grotesques, Rondó, Ritmes d’Ultramar, Trio per a cordes, Música-Màgica. Maria Lourdes i Lluís Pérez-Molina, pianos. Trio à cordes de Paris, Ensemble 2E-2M, Música XXI, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Directors: Paul Mefano, Miquel Gaspà, Isaac Karabtchesky i Joan Lluís Moraleda.


    Ars Harmonica
    AH 021
    1997
L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció exterior de la llengua catalana i de la cultura que s´hi expressa en totes les seves modalitats, matèries i mitjans d'expressió.
Generalitat de Catalunya
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull