Imprimir

Feliu Gasull

Música contemporània

GASULL, Feliu
Zoom

Catàleg

www.feliugasull.com/html_...

Contacte

feliu@teleline.es

Latincolours
+34 944 538 584
+34 635 477 871
info@latincolours.com

Enllaços

www.feliugasull.com/

Facebook

http://www.accompositors....

  • L’ull
    L’ull

    El castell del moro Músser, Vuit estudis concertants per a guitarra, Fantasia sobre dos temes de Manuel de Falla, Lullaby, Glosas, Mont Tàber. Feliu Gasull, guitarras; Marisa Martins, mezzo; Viqui Romero, veu flamenca; Ginette Decuyper, violí; Roger Blavia,  percussió. DDD.


    La Mà de Guido
    LMG 2054
    2007
  • Pic del Migdia
    Pic del Migdia

    Música per a guitarra. Imatges de Músser, Aires de Polònia, Quartet breu, Sextet místic, Cançó de bressol a la Llorença, Boller (arranjament). Feliu Gasull, guitars. DDD.


    La Mà de Guido
    LMG 2057
    2004
  • La tonalitat de l’infinit
    La tonalitat de l’infinit

    Cantata. Alumnes de música del CEPA Oriol Martorell. Orquestra de l’infinit. Conductor: Josep Prats. Col·lecció Escolta i Canta, vol. 10. DDD.


    Art Music
    ART-8011
    2001
  • Punta Turment
    Punta Turment

    Cadença per a guitarra, Blau Mar, Interludi per a bandúrria i orquestra, El Califa enamorat, Els dits de la Maria Rosa, Variacions sobre un tema d’estiu, La Formatgera, La Tigressa de Berna, Onze Bonsais per a guitarra, Rupak (Javier Mas). Feliu Gasull, Paco de Lucía, guitarres; Javier Mas, arxillaüt i bandúrria; Jaume Cortadellas,  flauta i piccolo; Pere Bardagí, violin; Joan Albert Amargós,  piano, piano fender i clarinet.


    Nova Era
    NCM-6
    1997
  • Tacarigua
    Tacarigua

    Tacarigua; Sis cançons per a baríton i guitarra; Cercàvem or; Punta de dia, for a mixed choir; Fantasia sobre un tema de Manuel de FallaCançó de Bressol (Joan Altisent). Feliu Gasull, guitarra; Josep Cabré, Andrew Hendricks, barítons; Angela Malek, soprano; Steve LaCosse, tenor; Derrick Purvis, baix; Xavier Mas, arxillaüt i bandúrria; Maria del Mar BonetContemporary Vocal Ensemble of Indiana University.


    Nova Era
    NECD-3002
    1992
L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció exterior de la llengua catalana i de la cultura que s´hi expressa en totes les seves modalitats, matèries i mitjans d'expressió.
Generalitat de Catalunya
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull