Institut Ramon LLull

Sobre TRADUcat

Aquesta base de dades ofereix informació i dades de contacte sobre els traductors de literatura catalana amb obra publicada els últims anys, a partir de les dades contingudes al TRAC (base de dades de traduccions de literatura catalana), i és un recurs al servei de tots aquells que necessitin informació sobre els traductors literaris en actiu.

La base pot incloure tots aquells traductors que hagin publicat almenys un llibre traduït del català a una altra llengua, en format llibre i de traducció exclusiva. Els traductors interessats poden enviar les seves dades a l'IRL, que gestionarà i mantindrà actualitzada la base. No dubteu a fer-nos saber qualsevol comentari, absència o correcció per correu electrònic: Dolors Oliveras o al correu general del Llull

TRADUcat: Traductors del català

Podeu consultar si els exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

1 resultats
Tiago Miller

Tiago Miller

Traductor, escriptor i cinèfil. Fill dels suburbis de Londres, va ser el multilingüisme de la metròpolis i les seves llibreries que l’alliberarien de la conformitat asfixiant de les misses televisades, dels jardins ordenats, i dels sopars setmanals de fish amb chips.

Després de diversos vagareigs pel Regne d’Espanya, tot admirant la seva democràcia consolidada i moderna, va fer un grau en Filologia Hispànica a la University of Southampton, on va passar tres anys mirant pel·lícules franceses i italianes. Després d’anar a cercar-se la vida a Rio de Janeiro, Moscou i Banjul, va acabar a Barcelona, lloc on descobriria les meravelles de la llengua i la literatura catalanes. Ara viu a Lleida, on parla lleidatà en la intimitat, déu-n’hi-do! Si li pogués donar un consell al seu jo més jove, seria de mirar per la finestra i gaudir del viatge.
Llengua d'arribada: Anglès
Gènere: Narrativa
Mostra de traducció:

Última actualització: 29/10/2021 11:30
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"