Arts.  Venècia,  07/05/2015

La Tate Modern visita la instal·lació catalana a Venècia

Aquesta tarda, una delegació de patrons de la Tate Modern de Londres ha visitat la instal·lació de Catalonia in Venice. LA SINGULARITAT, el projecte d’Albert Serra que representa Catalunya a la Biennal d’Art de Venècia. Els delegats de la Tate han fet una visita privada pels pavellons de la Biennal, i la producció catalana ha estat una de les escollides per al recorregut. El museu nacional britànic d’art contemporani ja es va interessar per l’obra de Serra quan el mes de març passat va programar un cicle dedicat al cineasta català, amb el títol Albert Serra: Divine Visionaires and Holy Fools. Era la primera retrospectiva que se li feia al Regne Unit, i en la presentació es va oferir en primícia una prèvia de LA SINGULARITAT.  

Chus Martínez presenta 'LA SINGULARITAT' als patrons de la Tate Modern.

x01z15

Els patrons de la Tate Modern han triat Catalunya com una de les parades de la seva visita


L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Generalitat de Catalunya

La Fundació Ramon Llull està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra.

Fundació Ramon Llull

Avís legal / Accessibilitat / Contacte
© Institut Ramon Llull · Barcelona T. +34 934678000 / info@llull.cat