Institut Ramon LLull

Estudiants en pràctiques

L'Institut Ramon Llull posa a l’abast dels estudiants d’estudis catalans de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior estades de pràctiques acadèmiques amb la finalitat que complementin la seva formació acadèmica i adquireixin competències que els preparin per exercir activitats professionals en el seu futur laboral en un entorn català.

Les pràctiques ofertes per l’Institut Ramon Llull es configuren com a activitats acadèmiques que s’integren en el pla d’estudis de les universitats i tindran el reconeixement acadèmic que els correspongui d’acord amb les normes i els procediments establerts per la universitat. Els àmbits preferents de treball són: traducció, redacció i edició de textos; gestor de comunitats (community manager), xarxes socials; educació; i gestió cultural i turística.

OBJECTIUS

  • Facilitar la professionalització de l'estudiant mitjançant la seva formació pràctica a l’empresa.
  • Ampliar els coneixements de llengua catalana de l’estudiant fent una immersió lingüística en territori català.
  • Apropar universitats i empreses i cobrir amb eficiència necessitats comunes.

REALITZACIÓ DE LES PRÀCTIQUES, DURADA I HORARIS

Els estudiants podran dur a terme les pràctiques a Catalunya durant el tercer o quart curs de grau o mentre estiguin cusant un màster.

Les pràctiques externes curriculars tindran la durada que estableixi el pla d’estudis (mínim 3 mesos, màxim 12 mesos), preferentment 4 mesos.

Els horaris s’establiran d’acord amb les característiques de les pràctiques i les disponibilitats de l’empresa o institució.

REMUNERACIÓ

Les pràctiques seran remunerades, segons les possibilitats de cada empresa o institució.

PERFIL DELS ESTUDIANTS

Estudiants d’estudis catalans de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior en formació en l'àmbit de Filologia, Llengua i Literatures Modernes, Estudis Literaris, Humanitats, Periodisme, Comunicació, etc.

EMPRESES O INSTITUCIONS INTERESSADES

Si esteu interessats a acollir un estudiant en pràctiques, ens podeu escriure: infollengua@llull.cat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"