Institut Ramon LLull

Certificats de català

1a Convocatòria 2024

L'Institut Ramon Llull organitza les proves per a l'avaluació i la certificació de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic. 

D’acord amb la normativa vigent, les proves de l’Institut s’adrecen a persones que resideixen fora del domini lingüístic de la llengua catalana i a l’Alguer. Si aquest és el teu cas, caldrà que presentis la documentació acreditativa de la teva residència quan formalitzis la inscripció.

Vols saber si t’hi pots presentar?

 

Selecciona el teu país al desplegable i, si t'ho demana, introdueix el codi postal de la teva localitat de residència (acreditable):

Seus d’examen

 

Ais de Provença, Amherst, Amiens, Amsterdam, Belgrad, Berkeley, Berlín, Birmingham, Bochum, Bristol, Brno, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Cambridge, Cardiff, Ciutat de Mèxic, Constança, Cork, Cracòvia, Durham, Edimburg, Frankfurt, Frederick, Glasgow, Granada, Grenoble, Guayaquil, Heidelberg, Helsinki, L'Alguer, Leeds, Leipzig, L'Havana, Lilla, Lió, Lisboa, Ljubljana, Londres, Lorient, Luxemburg, Madrid, Maynooth, Montreal, Moscou, Nàpols, Nova York, Oxford, París, Poznan, Quito, Ratisbona, Rennes, Roma, Saarbrücken, Salamanca, Sant Petersburg, Santa Cruz de Tenerife, Santiago de Compostel·la, Saragossa, Sevilla, Sheffield, Siena, Szeged, Tolosa, Torí, Tübingen, Varsòvia, Venècia, Verona, Vitòria i Zadar.

Calendari de la primera convocatòria 2024

 

DATES

TERMINIS

Termini de sol·licitud d’inscripció i pagament

Del 20/02/2024 al 13/03/2024

Publicació de la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses

21/03/2024

Període d’esmenes de la llista provisional

Del 22/03/2024 al 08/04/2024

Publicació de la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses

16/04/2024

Prova escrita de nivell bàsic

11/05/2024

Prova escrita de nivell elemental

11/05/2024

Prova escrita de nivell intermedi

04/05/2024

Prova escrita de nivell suficiència

18/05/2024

Prova escrita de nivell superior

04/05/2024

Publicació de resultats

19/09/2024

Data de les proves orals: es comunicarà a les persones interessades el dia de les proves escrites.

Drets d'examen

 • Nivell bàsic (A2) 30€
 • Nivell elemental (B1) 35€
 • Nivell intermedi (B2) 35€
 • Nivell de suficiència (C1) 40€
 • Nivell superior (C2) 40 €

PAÏSOS ON LES PROVES SÓN EXEMPTES DE PAGAMENT
Qualsevol localitat de l’Àfrica, l’Amèrica Central i del Sud i dels països següents: Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Hongria, l'Índia, l'Iran, Letònia, Lituània, Montenegro, Mèxic, Polònia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Turquia, Ucraïna i la Xina.

RESULTAT

Els resultats es poden consultar a la seu electrònica a partir de la data establerta a la resolució. Les persones que obtinguin el resultat d'apte podran descarregar-s'hi el diploma corresponent.

   Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

  Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"