Institut Ramon LLull

Obertes les subvencions per a formacions d’orquestres, cambra i/o corals i per a la mobilitat d’artistes de música i arts escèniques

25/01/2024

Fins el 5 de febrer està obert el termini de presentació de sol·licituds de les convocatòries de mobilitat d’orquestres, formacions de cambra i/o corals i de mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques, per a actuacions que s’hagin dut a terme entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2023 sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases.




Per optar a aquesta convocatòria cal tenir en compte el següent:

  • L’import màxim per artista o grup per a la suma d’activitats del 2023 és de 40.000,00 € (mobilitat d’orquestres, formacions de cambra i/o corals) o de 20.000,00 € (mobilitat d’artistes en l’àmbit de la música i les arts escèniques). Per aquest motiu, aquells artistes que ja hagin estat beneficiaris d’aquest import en la darrera convocatòria es considerarà que ja han assolit el topall establert.

  • Les activitats a partir de l’1 de gener del 2024 seran objecte d’una nova convocatòria, que obrirà termini de presentació de sol·licituds durant el primer trimestre de l’any (dates per confirmar).

Les sol·licituds s’han de presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

Tota la informació sobre el requisits i terminis de presentació es troba disponible al web de l’Institut Ramon Llull.

Mobilitat de formacions d’orquestres, cambra i/o corals

Mobilitat música i escèniques

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"