Institut Ramon LLull

Publicat el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques per al 2023

15/02/2023

De l’1 al 16 de març estarà obert el termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria de subvencions per a la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques durant el 2023. Visiteu la pàgina de la subvenció.

Es poden subvencionar, fins un màxim de 4.500 € per sol·licitud, les despeses de la traducció i/o adaptació i/o subtitulació dels textos en les següents modalitats:

Textos dramàtics, llibrets d’òpera i textos de repertori coral:

- La llengua original ha de ser el català o l’occità en la seva varietat aranesa.

- El text ha d’haver estat estrenat, publicat o premiat en els darrers sis anys, incloent l’any de la convocatòria, en el marc de circuits professionals

- La traducció s’ha de portar a terme durant l’any de la convocatòria.

Produccions escèniques:

- El text ha d’haver estat escrit originalment -totalment o parcial- en llengua castellana, catalana o occitana en la seva varietat aranesa.

- La traducció i/o adaptació i/o subtitulació ha de ser realitzada durant l’any de la convocatòria.

Per resoldre qualsevol dubte sobre el procediment poseu-vos en contacte amb Diana Colom dcolom@llull.cat o Esther Criado ecriado@llull.cat.
Presentació de sol·licituds, de l’1 al 22 de març. Visiteu la pàgina de la subvenció.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"