Institut Ramon LLull

Subvencions a la mobilitat en l'àmbit de les arts visuals, el disseny i l'arquitectura

Arquit. i disseny.  09/09/2022

Obert el període de sol·licituds per a les subvencions a la mobilitat en l’àmbit de les arts visuals, el disseny i l’arquitectura. Les sol·licituds es podran presentar fins al proper 27 de setembre i s’hi podran incloure activitats dutes a terme fora de Catalunya entre l’1 de juliol i el 31 de desembre del 2022.

Veniu a la sessió informativa en línia per conèixer les novetats i resoldre els dubtes.

Dilluns, 19 de setembre, d'11:00 a 13:00

Formulari d’inscripció

Enllaç de la sessió




Del 12 al 27 de setembre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la mobilitat en l’àmbit de les arts visuals, el disseny i l’arquitectura. Les activitats presentades han de tenir lloc fora de Catalunya entre l’1 de juliol i el 31 de desembre del 2022 i han d’atendre’s als requisits següents:

  • Que l'artista, comissari, dissenyador o arquitecte hagi realitzat, com a mínim, una activitat o projecte individual en el circuit professional o hagi estat objecte d'una publicació monogràfica sobre la seva obra.

  • Que l'autor hagi rebut crítica especialitzada.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions tant les persones físiques com jurídiques.

Les despeses subvencionables són les corresponents al transport de la càrrega i la seva assegurança, embalatges, producció de caixes de transport d'obra així com l'allotjament (màxim dues nits, tres si es tracta d'un desplaçament intercontinental) i el desplaçament de l'autor per assistir a l'activitat i que podrà anar acompanyat d'una altra persona amb una funció artística o tècnica necessària pel desenvolupament de l’activitat. Les sol·licituds es podran presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l'Institut Ramon Llull.

També són subvencionables les despeses indirectes o derivades de l’obtenció d’un visat d’entrada i/o permís de treball al país on es realitza l’activitat corresponent i les despeses derivades de les proves diagnòstiques de la COVID-19 efectuades prèviament al desplaçament, en cas que siguin exigides per les autoritats competents dels països de destinació, equipaments, festivals, etc.

L’import mínim subvencionable per sol·licitud és de 150 € i el màxim de 15.000 € per autor i any de la convocatòria.

Més informació

Presentació de sol·licituds: del 12 al 27 de setembre. Sessió informativa en línia: 19 de setembre d’11:00 a 13:00.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"