Institut Ramon LLull

Comencen les Estades Lingüístiques d'estiu en territoris de parla Catalana

Llengua.  VALÈNCIA, 02/07/2021

Les estades de 2021 tindran lloc del 5 al 9 de juliol a València i del 6 al 10 de setembre a les Illes Balears, en format en línia.
L'Institut Ramon Llull organitza, conjuntament o amb la col·laboració d'altres institucions, estades de formació lingüística i cultural pensades per millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior.

Enguany, el Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears es duran a terme en format virtual. Una manera original i diferent de descobrir Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià i una forma de facilitar la participació a les estades dels estudiants.

Aquestes estades inclouen tots els territoris de parla catalana com ara l’Estada lingüística d’estiu a València, que l’Institut Ramon Llull també coorganitza amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears.

Des de l'inici de la seva creació l'any 2002, més d'un miler de persones d'arreu del món han pogut fer una immersió lingüística i cultural a Andorra, Catalunya, les Illes Balears o el País Valencià gràcies a ajuts o a la participació en estades lingüístiques organitzades pel Llull, conjuntament o bé amb la col·laboració d’altres organismes i institucions.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"