Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la promoció a l’exterior de les arts visuals, disseny i arquitectura

Arts.  Barcelona, 02/04/2019

Ja s’ha publicat la convocatòria pública per optar a les subvencions que promou l’Institut Ramon Llull, en règim de concurrència competitiva, per a la promoció exterior de les arts visuals, l’arquitectura i el disseny. El termini de presentació de les sol·licituds està obert del 2 d’abril al 2 de maig de 2019, ambdós inclosos.




Són subvencions a la mobilitat per dur a terme activitats que tinguin lloc entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 d’abril de 2019 fora de Catalunya en l’àmbit de les arts visuals, el disseny i l’arquitectura, que contribueixin a la difusió a l'exterior de la creació catalana, i que, d'entre d'altres, tingui el requisit següent: que l'artista, comissari, dissenyador o arquitecte (en endavant, l'autor) hagi realitzat, com a mínim, una activitat o projecte individual en el circuit professional o hagi estat objecte d'una publicació monogràfica sobre la seva obra.

Es pot presentar un màxim de tres sol·licituds per autor durant l'any de la convocatòria. L'import mínim de la sol·licitud ha de ser 300,00 euros. L'import màxim subvencionable és de 15.000,00.

Les despeses subvencionables són únicament i exclusivament les corresponents al transport de la càrrega, assegurances, embalatges, producció de caixes de transport d'obra així com a l'allotjament (màxim dues nits, tres si es tracta d'un desplaçament intercontinental) i/o al desplaçament de l'autor per assistir a l'activitat.

L'autor podrà anar acompanyat d'una altra persona amb una funció artística o tècnica necessària pel desenvolupament de l’activitat.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i realitzar el tràmit de sol·licitud dels ajuts a través de la web de l’Institut Ramon Llull.

Les despeses subvencionables són transport de la càrrega, assegurances, embalatges, producció i allotjament i desplaçament de l'autor

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"