Institut Ramon LLull

La creativitat culinària de Ferran Adrià, en una exposició a Kansas City

Gastronomia.  Kansas City, 28/02/2015

El Nelson-Atkins Museum of Art de la ciutat nord-americana de Kansas City acollirà des del 28 de febrer fins al 2 d’agost la mostra “Ferran Adrià: Notes on Creativity”, que plasma l’art culinari i el procés de creació del xef català més internacional. Es tracta de la primera gran exposició sobre les idees i la innovació del cuiner en la gastronomia, que ha canviat per sempre la manera com entenem avui el menjar. L’exhibició compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




Es tracta de la mostra més gran que s’ha fet mai sobre l’intel·lecte de Ferran Adrià. Així, les idees filosòfiques i la manera com té el xef d’entendre la cuina s’uneixen en centenars de llibretes que recullen notes, conceptes, idees i dissenys de plats del restaurant El Bulli.

La mateixa exposició ja es va poder veure al Museu d’Art Contemporani de Cleveland (Ohio) del setembre del 2014 al gener d’enguany. Del setembre del 2015 al gener del 2016 es podrà visitar a l’Institut d’Arts de Minneapolis (Minnesota), mentre que del març al juliol del 2016 serà al Centre de Cultura Contemporània Marres dels Països Baixos.

La més gran sobre el xef català

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"