Institut Ramon LLull

Informació de la seu

Òrgan titular de la seu

L'òrgan titular de la seu electrònica és l’Institut Ramon LLull i l'òrgan responsable de la seva gestió és la Gerència de l’Institut Ramon Llull.

Identificació de la seu electrònica

La identificació de la seu electrònica es garanteix mitjançant el corresponent certificat de seu instal·lat en el servidor on s’emmagatzema la informació i els procediments posats a disposició dels/de les ciutadans/anes. El certificat de seu electrònica és el que facilita l’Agència Catalana de Certificació (CATCert). Se’n dóna publicitat a la pròpia seu i es faciliten els instruments necessaris per validar-ne el contingut i l’abast.

Hora oficial de la seu electrònica

La data i hora oficial de la seu electrònica serà la data i hora oficial de Catalunya. A efectes de data i hora, la seu electrònica està sincronitzada amb el servidor del registre electrònic.

Registre electrònic

L’oficina de registre habilitada per anotar l’entrada de les sol·licituds de tràmits telemàtics és el registre electrònic del Llull. El registre electrònic del Llull es regeix, a l’efecte de còmput de terminis i en la determinació de la data i l’hora d’entrada i de sortida de documents, per l’hora i la data oficial de la seu electrònica.

Calendari de dies inhàbils

El Llull estableix que per als tràmits electrònics tot els dies són hàbils

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"