Institut Ramon LLull

Sobre TRADUcat

Aquesta base de dades ofereix informació i dades de contacte sobre els traductors de literatura catalana amb obra publicada els últims anys, a partir de les dades contingudes al TRAC (base de dades de traduccions de literatura catalana), i és un recurs al servei de tots aquells que necessitin informació sobre els traductors literaris en actiu.

La base pot incloure tots aquells traductors que hagin publicat almenys un llibre traduït del català a una altra llengua, en format llibre i de traducció exclusiva. Els traductors interessats poden enviar les seves dades a l'IRL, que gestionarà i mantindrà actualitzada la base. No dubteu a fer-nos saber qualsevol comentari, absència o correcció per correu electrònic: Dolors Oliveras o al correu general del Llull

TRADUcat: Traductors del català

Podeu consultar si els exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

1 resultats
Teresa Galarza Ballester

Teresa Galarza Ballester

Va néixer a València l’any 1978, on va fer els estudis de primària i secundaris a una escola pública i es va llicenciar en Filologia anglesa a la Universitat de València. La seva curiositat per conèixer altres països i idiomes la va portar, els anys 2006/10, a viure a Antigua i Barbuda. Després de quatre anys d'investigar la llengua d'aquest país, que fins a aquest moment ningú havia estudiat, va presentar els seus resultats en una tesi doctoral en la qual va obtenir qualificació de Cum Laude. L’any 2010, fixa la seva residència a Barcelona i des d’aleshores combina la docència de la llengua anglesa amb la traducció i l’escriptura.

Com a docent mai ha abandonat la investigació acadèmica, de manera que els seus articles han aparegut en nombroses revistes d'investigació. A banda d'això, s'ha seguit formant, obtenint el títol de nivell C2 de Català i també de Valencià. A més a més, ha fet un Màster que complementa molt bé amb la seva activitat com a escriptora per a les revistes Jot Down i Mercurio, revistes que es publiquen en castellà, i com a editora en cap per a l'editorial West Indies.
Llengua d'arribada: Castellà
Gènere: Llibre infantil i juvenil , Narrativa , Prosa no de ficció

Última actualització: 26/07/2021 13:04
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"