Institut Ramon LLull

Sobre TRADUcat

Aquesta base de dades ofereix informació i dades de contacte sobre els traductors de literatura catalana amb obra publicada els últims anys, a partir de les dades contingudes al TRAC (base de dades de traduccions de literatura catalana), i és un recurs al servei de tots aquells que necessitin informació sobre els traductors literaris en actiu.

La base pot incloure tots aquells traductors que hagin publicat almenys un llibre traduït del català a una altra llengua, en format llibre i de traducció exclusiva. Els traductors interessats poden enviar les seves dades a l'IRL, que gestionarà i mantindrà actualitzada la base. No dubteu a fer-nos saber qualsevol comentari, absència o correcció per correu electrònic: Dolors Oliveras o al correu general del Llull

TRADUcat: Traductors del català

Podeu consultar si els exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

1 resultats
Beatriz Regina Guimarães Barboza

Beatriz Regina Guimarães Barboza

Beatriz Regina Guimarães Barboza (també signa com a beatriz rgb) és uni estudiant de Doctorat que fa recerca en el camp dels Estudis Feministes de la Traducció i Queer en traducció a la Universidade Federal de Santa Catarina, a Florianópolis, Brasil.

Com a traductori, ha traduït, amb Meritxell Hernando Marsal, Desglaç de Maria-Mercè Marçal com a Degelo (Editora Urutau, 2019); i, amb Julia Raiz i Emanuela Siqueira, Bash Back! Ultraviolência queer (Crocodilo e n-1 edições, 2020); també ha traduït articles acadèmics del camp dels Estudis Feministes de la Traducció. És també editori, revisori i escriptori, i ha publicat alguns llibres, els més recents del quals és querides monstres (poesia, Douda Correria, 2021) i with a leer of love (assaig, Macondo, 2019).

A totes aquestes activitats, elli explora les confluències entre feminisme, queer, espiritualitat, desig, sexe i traducció, profundament influïdi per la obra de Maria-Mercè Marçal, Djuna Barnes i Sophia de Mello Breyner Andresen.
Llengua d'arribada: Portuguès
Gènere: Narrativa , Poesia , Prosa no de ficció
Mostra de traducció:

Última actualització: 26/07/2021 12:38
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"