Institut Ramon LLull

Sobre TRADUcat

Aquesta base de dades ofereix informació i dades de contacte sobre els traductors de literatura catalana amb obra publicada els últims anys, a partir de les dades contingudes al TRAC (base de dades de traduccions de literatura catalana), i és un recurs al servei de tots aquells que necessitin informació sobre els traductors literaris en actiu.

La base pot incloure tots aquells traductors que hagin publicat almenys un llibre traduït del català a una altra llengua, en format llibre i de traducció exclusiva. Els traductors interessats poden enviar les seves dades a l'IRL, que gestionarà i mantindrà actualitzada la base. No dubteu a fer-nos saber qualsevol comentari, absència o correcció per correu electrònic: Dolors Oliveras o al correu general del Llull

TRADUcat: Traductors del català

Podeu consultar si els exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

1 resultats
Sara Antoniazzi

Sara Antoniazzi

És doctora en Llengües, Cultures i Societats Modernes per la Università Ca’ Foscari de Venècia i doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Professora associada de literatura i cultura catalana a la Universitat Ca’ Foscari, és membre del grup de recerca “Llengua, cultura i identitat en l’era global” (IdentiCat), adscrit als Estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat professora invitada a la Universidad de Alcalá gràcies a una beca Giner de los Ríos (2019). És autora del llibre Barcelona en pantalla. Una ciudad en el cine (2021). També és traductora del català i del castellà a l’italià.
Llengua d'arribada: Italià
Gènere: Narrativa , Poesia , Prosa no de ficció
Mostra de traducció:

Última actualització: 15/07/2021 12:52
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"