Institut Ramon LLull

Sobre TRADUcat

Aquesta base de dades ofereix informació i dades de contacte sobre els traductors de literatura catalana amb obra publicada els últims anys, a partir de les dades contingudes al TRAC (base de dades de traduccions de literatura catalana), i és un recurs al servei de tots aquells que necessitin informació sobre els traductors literaris en actiu.

La base pot incloure tots aquells traductors que hagin publicat almenys un llibre traduït del català a una altra llengua, en format llibre i de traducció exclusiva. Els traductors interessats poden enviar les seves dades a l'IRL, que gestionarà i mantindrà actualitzada la base. No dubteu a fer-nos saber qualsevol comentari, absència o correcció per correu electrònic: Dolors Oliveras o al correu general del Llull

TRADUcat: Traductors del català

Podeu consultar si els exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

1 resultats
Carlos Fajardo

Carlos Fajardo

Va començar la seva carrera professional com a periodista als diaris La Vanguardia i l'Observador, als anys noranta. Al 1999 va entrar a treballar en el món editorial, a Círculo de Lectores. Durant vint anys ha treballat al Club, al departament de Comunicació de Círculo i de Cercle, com a redactor i cap de redacció. L’últim any abans que tanqués el club, va ocupar el càrrec d’editor de Ficció, tant en castellà com en català. Durant aquests anys, també va col·laborar amb altres editorials en diferents tasques.

Com a traductor, va col·laborar en la traducció de El cor màgic (Ariel), de l'anglès al castellà. Ha traduït del català al castellà les novel·les Jo, Pol Rubio (Planeta) i Pilar Prim (Llibres de Seda). També és autor de la novel·la Blackout, publicada el 2015 per Cercle de Lectors.
Llengua d'arribada: Castellà
Gènere: Narrativa
Mostra de traducció:

Última actualització: 13/07/2021 17:42
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"