Institut Ramon LLull

Selecció de professorat de català

L'Institut Ramon Llull promou l'ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d'estudis superiors. D'acord amb aquest objectiu, l'Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d'estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d'aquesta manera la continuïtat de la docència.

INTRODUCCIÓ

Per poder participar en aquest procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les  bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts.

Per poder accedir al formulari de sol·licitud en línia caldrà que prèviament hagueu obtingut: un idcatMòbil o un certificat digital (per a ciutadans/anes espanyols/es residents) o una acreditació (per a ciutadans/anes espanyols/es o estrangers/eres no residents). Més informació

Podeu consultar el mapa de les universitats de l'exterior que ofereixen estudis catalans. 

Per a més informació escriviu un correu a seleccioprofessorat@llull.cat.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és del 26 d’octubre al 16 de novembre de 2021.

ANUNCI RESOLUCIÓ

Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de l'exterior per al segon semestre del curs acadèmic 2021-2022 i per al curs 2022, publicada al DOGC núm. 8526 - 20.10.2021.

UNIVERSITATS

Segon semestre 2021-22

 • UNIVERZA V LJUBLJANI (Eslovènia)

Curs 2022

 • HOSEI UNIVERSITY - TOKYO UNIVERSITY OF FOREIGN STUDIES (Japó)

  PERFILS DEL PROFESSORAT

  En el document adjunt trobareu informació detallada dels perfils específics preferents definits per les universitats que figuren a la convocatòria.

  FORMULARIS

  Trobareu el formulari de sol·licitud per optar a exercir de professor/a d’estudis catalans aquí.

  RESULTATS

   Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

  Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"