transparència
Català al món

Selecció de professorat de català

L'Institut Ramon Llull promou l'ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d'estudis superiors. D'acord amb aquest objectiu, l'Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d'estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d'aquesta manera la continuïtat de la docència.

INTRODUCCIÓ

Per poder participar en aquest procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts.

Per poder accedir al formulari de sol·licitud en línia caldrà que prèviament hagueu obtingut: un idcatMòbil o un certificat digital (per a ciutadans/anes espanyols/es residents) o una acreditació (per a ciutadans/anes espanyols/es o estrangers/eres no residents). Més informació

Podeu consultar el mapa de les universitats de l'exterior que ofereixen estudis catalans. 

Per a més informació escriviu un correu a infollengua@llull.cat.

ANUNCI RESOLUCIÓ

LLISTA D’UNIVERSITATS 2018 I INFORMACIÓ DETALLADA

 1. Albert-Ludwigs-Universität Freiburg (Alemanya)
 2. Universität Heidelberg – Universität Mannheim (Alemanya)
 3. Sveuciliste u Zadru (Croàcia)
 4. Universidad de Salamanca (Estat Espanyol)
 5. Universidade de Santiago de Compostela (Estat Espanyol)
 6. University of Chicago (Estats Units d’Amèrica)
 7. Georgetown University (Estats Units d’Amèrica)
 8. Université de Picardie Jules Verne (França)
 9. Ecole Normale Supérieure de Lyon - Université Jean Monnet-Saint Etienne (França)
 10. Université Rennes 2 (França)
 11. Università per Stranieri di Siena (Itàlia)
 12. Università Ca’Foscari Venezia (Itàlia)
 13. Hosei University - Tokyo University of Foreign Studies (Japó)
 14. Universidad de Guadalajara (Mèxic)
 15. Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Polònia) 
 16. University of Bristol (Regne Unit)
 17. Cardiff University (Regne Unit)
 18. Durham University – Newcastle University (Regne Unit)
 19. University of Glasgow (Regne Unit)
 20. Queen Mary University of London (Regne Unit)
 21. University of Manchester (Regne Unit)
 22. University of Sheffield (Regne Unit)
 23. Masarykova Univerzita (República Txeca)
 24. Univerzitet u Beogradu (Sèrbia)
 25. Universidad de Chile – Pontificia Universidad de Chile (Xile)

BASES

Bases que han de regir la convocatòria per a la selecció de professorat d'estudis catalans a universitats de fora del domini lingüístic

FORMULARIS

Trobareu el formulari de sol·licitud per optar a exercir de professor/a d’estudis catalans aquí.

Patrocinadors dels projectes de l'IRL

L’Institut Ramon Llull

és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Generalitat de CatalunyaGovern Illes BalearsAjuntament de Barcelona

Xarxes socials

 
 
 
 
 

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. L'usuari pot evitar la generació de galetes i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.


Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes 

Aquesta web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes  de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes de tercers

També es poden instal·lar galetes de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.