Institut Ramon LLull

Selecció de professorat de català

L'Institut Ramon Llull promou l'ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d'estudis superiors. D'acord amb aquest objectiu, l'Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d'estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d'aquesta manera la continuïtat de la docència.

INTRODUCCIÓ

Per poder participar en aquest procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts.

Per poder accedir al formulari de sol·licitud en línia caldrà que prèviament hàgiu obtingut: un idcatMòbil o un certificat digital (per a ciutadans/anes espanyols/es residents) o una acreditació (per a ciutadans/anes espanyols/es o estrangers/eres no residents). Més informació.

Podeu consultar el mapa de les universitats de l'exterior que ofereixen estudis catalans. 

Per a més informació, escriviu un correu a seleccioprofessorat@llull.cat.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 23 de desembre de 2022

ANUNCI RESOLUCIÓ

Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de l'exterior per al curs acadèmic 2023-2024, publicada al DOGC 8803 de 29.11.2022

UNIVERSITATS

Curs 2023-24

 • EBERHARD KARLS UNIVERSITÄT TÜBINGEN (Alemanya) 

 • UNIVERSITÄT KONSTANZ (Alemanya) – UNIVERSITÄT ZÜRICH (Suïssa)

 • SVEUCILISTE U ZADRU (Croàcia)

 • AIX-MARSEILLE UNIVERSITÉ (França)

 • ÉCOLE NORMALE SUPÉRIEURE DE LYON (França) 

 • UNIVERSITÉ PARIS 8 VINCENNES - SAINT-DENIS (França)

 • UNIVERSITÉ RENNES 2 (França)

 • UNIVERSITÀ DEGLI STUDI DI TORINO (Itàlia)

 • UNIVERSITY OF LEEDS (Regne Unit) 

  PERFILS DEL PROFESSORAT

  En el document adjunt trobareu informació detallada dels perfils específics preferents definits per les universitats que figuren a la convocatòria.

  FORMULARIS

  Formulari de sol·licitud per optar a exercir de professor/a d’estudis catalans.

  RESULTATS

  Resolució per la qual es publica la llista definitiva de persones admeses, inadmeses i desistides del procés de selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de l’exterior per al curs acadèmic 2023-2024.

   Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

  Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"