Institut Ramon LLull

Obert el període de sol·licituds de subvencions per a la mobilitat d’autors de la literatura catalana i aranesa

Literatura.  10/06/2024

Del 10 de juny al 4 d'octubre de 2024 està obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la mobilitat d'autors de la literatura catalana i aranesa fora del domini lingüístic d'ambdues llengues. Aquests ajuts van destinats a la mobilitat d’autors (escriptors, il·lustradors, traductors, moderadors i experts) de la literatura catalana i aranesa per a la realització d’activitats culturals de difusió fora del domini lingüístic d’ambdues llengües.
Són objecte d'aquestes subvencions els desplaçaments per realitzar les activitats culturals següents:

  1. Actes de difusió, oberts al públic en general, d'obres en traducció o d'obres il·lustrades, en fires del llibre i festivals literaris i d'il·lustració internacionals.
  2. Actes públics de lliurament de premis i/o cerimònies de reconeixement i d'homenatge
  3. Assistència a residències de creació fora del domini lingüístic.

Poden ser beneficiàries d'aquesta subvenció els autors de la literatura catalana i aranesa. En cas que les persones beneficiàries siguin il·lustradors, han de ser persones domiciliades a Catalunya o les Illes Balears.

Més informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"