Institut Ramon LLull

Del 9 al 23 d’abril, obert el període de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la mobilitat d’orquestres, formacions de cambra i/o corals

Música.  02/04/2024

Del 9 al 23 d’abril estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria de subvencions per a la mobilitat d’orquestres, formacions de cambra i/o corals per a actuacions i/o gires en l’àmbit de la música clàssica, contemporània i l’òpera. Per a més informació, visiteu la pàgina de la subvenció.




Són subvencionables les despeses de desplaçament, allotjament i/o transport de la càrrega per a actuacions i/o gires fora de Catalunya, sempre que es rebi contraprestació econòmica en forma de catxet o taquilla i que els integrants de la formació siguin d’un nombre igual o superior a 10.

Els imports subvencionables són els següents:

  • L’import mínim subvencionable és de 2.500,00 euros per formació i convocatòria.
  • L’import màxim subvencionable és de 50.000,00 euros per formació i convocatòria. En el cas de les sol·licituds que només incloguin activitats dins de l’Estat espanyol, aquest import serà de 30.000,00 euros.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"