Institut Ramon LLull

Del 2 al 16 d’abril, obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la traducció d'obres i portafolis/dossiers d'artistes visuals, arquitectes i dissenyadors i de textos de crítics per a la seva difusió digital

Arts.  25/03/2024

L'import màxim subvencionable per a la traducció és de 6.000€ per sol·licitud, amb un import màxim subvencionable de 2.000€ per text individual.
Del 2 al 16 d’abril estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la traducció d'obres i portafolis/dossiers d'artistes visuals, arquitectes i dissenyadors i de textos de crítics per a la seva difusió digital, sempre que s'hagin dut a terme entre l'1 de gener i el 31 d'octubre de 2024 i que es compleixin els requisits següents:

  • El text ha d’haver estat escrit originalment en llengua catalana, castellana o occitana en la seva varietat aranesa.
  • La traducció s’ha de realitzar durant l’any de la convocatòria, fins al 31 d’octubre

L'import màxim subvencionable per a la traducció és de 6.000€ per sol·licitud, amb un import màxim subvencionable de 2.000€ per text individual.

Es pot presentar una única sol·licitud, amb un màxim de 10 textos. Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"