Institut Ramon LLull

S'obre el període de sol·licituds de les subvencions per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques

19/02/2024

Del 26 de febrer al 12 de març s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques per a actuacions que s’hagin dut a terme entre l’1 de gener i el 30 de juny del 2024, sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases.




En relació amb la subvenció, heu de saber que:

  • Si teniu activitats a l’Estat espanyol (sense cap activitat internacional), podreu presentar fins a 3 activitats per un import màxim sol·licitable de 12.500,00 euros.
  • Si teniu un mínim d’una activitat fora de l’Estat espanyol, podreu presentar fins a 5 activitats per un import màxim sol·licitable de 25.000,00 euros.
  • Una activitat pot ser: una activitat aïllada, una gira o actuacions consecutives en el mateix espai (consulteu la base 6.1 per a més detalls).
  • Les activitats que tinguin lloc entre l’1 de juliol i el 31 de desembre del 2024 seran objecte d’una nova convocatòria (dates per confirmar).

Les sol·licituds s’han de presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"