Institut Ramon LLull

Vols subtitular la teva obra audiovisual?

14/02/2024

Del 19 de febrer al 6 de març estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria de subvencions per a la subtitulació d'obres audiovisuals produïdes i/o coproduïdes a Catalunya.




Es poden subvencionar fins un màxim de 7.000,00 € per llargmetratge i 2.000,00 € per curtmetratge, relatius a les despeses de traducció i subtitulació en qualsevol format, incloent les despeses d’audiodescripció (AD), subtitulat descriptiu o per a sords (SPS), llenguatge de signes, així com les despeses de subtitulació del tràiler promocional de l’obra audiovisual sempre que es complexin els següents requisits:

  • Les obres audiovisuals s'hauran de presentar finalitzades amb la sol·licitud dins del termini de presentació que estableix la resolució de la convocatòria. La subtitulació s'ha de realitzar durant l'any de la convocatòria i no és necessari que estigui finalitzada en el moment de presentar la sol·licitud.
  • Les obres audiovisuals han d’haver estat produïdes durant els tres anys anteriors a la convocatòria o bé durant l’any de la convocatòria, exceptuant les que acreditin formar part d’una retrospectiva.

Més informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"