Institut Ramon LLull

Obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la traducció d'obres i portafolis/dossiers d'artistes visuals, arquitectes i dissenyadors i de textos de crítics per la seva difusió digital

04/05/2023

Del 2 i fins al 16 de maig estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la traducció d'obres i portafolis/dossiers d'artistes visuals, arquitectes i dissenyadors i de textos de crítics per la seva difusió digital amb els següents requisits:

- El text ha d’haver estat escrit originalment en llengua catalana, castellana o occitana en la seva varietat aranesa.

- La traducció ha de ser realitzada durant l’any de la convocatòria.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull en el cas de les persones físiques empresàries i les persones jurídiques. En el cas de les persones físiques, preferentment per via telemàtica utilitzant la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull o al registre de la seu de Barcelona (Av. Diagonal, 373 Barcelona) o en qualsevol dels registres i oficines que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.




Els requisits que han de complir les persones sol·licitants per optar a aquestes subvencions són els següents:

Artistes visuals:

- Que l'autor/a hagi rebut crítica especialitzada.

- Que l'autor/a hagi realitzat com a mínim, una activitat o projecte individual en el circuit professional o hagi estat objecte d'una publicació monogràfica sobre la seva obra.

Arquitectes:

- Que sigui membre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

- Que tingui obra construïda.

Dissenyadors/ores:

- Que tingui un estudi professional en actiu

- Que tingui com a mínim un any de trajectòria com a dissenyador en l'àmbit professional.

Comissari/ària o crític/a:

- Que tingui crítica artística publicada en el context professional.

L'import màxim subvencionable per la traducció és de 6.000 € per sol·licitud, amb un import màxim subvencionable de 2.000 € per text individual.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"