Institut Ramon LLull

Obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques

04/05/2023

Del 3 i fins al 17 de maig estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques que s’hagin de dur a terme entre l’1 de setembre de 2022 i el 31 d’agost del 2023 sempre que es compleixin els requisits següents:

- Que es realitzi, com a mínim, una actuació fora d'Espanya amb l'excepció del teatre basat en dramatúrgia textual d'obra original i d'autoria catalana.

- Que per a la realització de l'actuació o actuacions es rebi contraprestació econòmica (catxet i/o taquilla).

Les sol·licituds s’han de presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

Apunteu-vos a la sessió online informativa del proper 9 de maig de 10 a 12 h a través de la plataforma Zoom https://us06web.zoom.us/j/88347345652




Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries o persones jurídiques.

Les despeses subvencionables són les corresponents a l'allotjament, desplaçament i al transport de la càrrega (incloses les despeses relatives als documents d'admissió temporal de mercaderies) que no hagin estat assumides per un tercer.

Les despeses indirectes o derivades de l'obtenció d'un visat d'entrada i/o permís de treball al país on es realitza l'/les actuació/ons corresponents, sempre i quan aquestes despeses indirectes o derivades no superin el 40% de l'import sol·licitat.

Les assegurances de responsabilitat civil necessàries per dur a terme l'activitat si l'entitat programadora les exigeix com a condició per a realitzar les actuacions.

Les despeses derivades de les proves diagnòstiques de la COVID-19 efectuades prèviament al desplaçament, en cas que siguin exigides per les autoritats competents dels països de destinació, equipaments, festivals, etc.

L’import mínim subvencionable per sol·licitud és de 1.000 € i el màxim de 25.000 € per artista i any, o 12.500 € en el cas de les sol·licituds de teatre basat en dramatúrgia textual d'obra original i autoria catalana que no incloguin com a mínim una actuació fora d'Espanya.

Sessió informativa: 9 de maig a les 10:00 https://us06web.zoom.us/j/88347345652. Apunta-t’hi aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"