Institut Ramon LLull

Publicat el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la mobilitat d’artistes per a actuacions en l’àmbit de la música i de les arts escèniques

Arts.  20/04/2023

Del 3 al 17 de maig estarà obert el termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria de subvencions per a la mobilitat d’artistes per a actuacions en l’àmbit de la música i de les arts escèniques. Per a més informació, visiteu la pàgina de la subvenció.

Es poden subvencionar les despeses de desplaçament, allotjament i/o transport de la càrrega per realitzar actuacions i/o gires fora de Catalunya entre l’1 de setembre del 2022 i el 31 d’agost del 2023, sempre que es rebi contraprestació econòmica en forma de catxet o taquilla i es realitzi, com a mínim, una actuació fora d’Espanya, amb l’excepció del teatre basat en dramatúrgia textual d’obra original i d’autoria catalana.

El proper 9 de maig a les 10:00 s’oferirà una sessió informativa en línia sobre la convocatòria d’enguany. Apunteu-vos-hi aquí. Enllaç a la sessió: https://us06web.zoom.us/j/88347345652

Per resoldre qualsevol dubte sobre el procediment, poseu-vos en contacte amb:

Música: Anna Fuster afuster@llull.cat i Glòria Ayala gayala@llull.cat

Arts escèniques: Esther Criado ecriado@llull.cat, Elisabeth Piqué epique@llull.cat i Glòria Ayala gayala@llull.cat




Apunteu-vos a la sessió informativa del 9 de maig a les 10:00. https://us06web.zoom.us/j/88347345652

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"