Institut Ramon LLull

Posposat el període de sol·licituds de les subvencions per a la subtitulació d'obres audiovisuals produïdes i /o coproduïdes a Catalunya

14/03/2023

Es posposa el període de presentació de sol·licituds de subvencions per a la subtitulació d’obres audiovisuals produïdes i /o coproduïdes a Catalunya. Per motius relacionats amb un canvi de bases, el calendari previst per a la convocatòria s’ha vist modificat i s’anunciarà properament. En relació amb les sol·licituds ja presentades, en la propera convocatòria no caldrà aportar aquelles dades i documents que ja estiguin en poder de l’Institut Ramon Llull, amb l'excepció del formulari de sol·licitud.

Per a més informació, podeu consultar el DOGC publicat el 14 de març o contactar amb l’equip de creació de l’Institut Ramon Llull a epique@llull.cat o afuster@llull.cat.




    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"