Institut Ramon LLull

De l’1 al 16 de març, obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques

Escèniques.  01/03/2023

De l’1 al 16 de març estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria a la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques o operístiques amb els següents requisits:

En el cas de textos dramàtics, llibrets d’òpera i textos de repertori coral:

- La llengua original ha de ser el català o l’occità en la seva varietat aranesa.

- El text ha d’haver estat estrenat, publicat o premiat en els darrers sis anys, incloent l’any de la convocatòria, en el marc de circuits professionals

- La traducció s’ha de portar a terme durant l’any de la convocatòria.

En el cas de produccions escèniques:

- El text ha d’haver estat escrit originalment -totalment o parcial- en llengua castellana, catalana o occitana en la seva varietat aranesa.

- La traducció i/o adaptació i/o subtitulació ha de ser realitzada durant l’any de la convocatòria.

Les sol·licituds es poden presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.




Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques, persones físiques empresàries o persones jurídiques.

Les despeses subvencionables són les corresponents als costos de traducció i/o adaptació i/o subtitulació del text, fins un màxim de 4.500 € per sol·licitud.

No són objecte d'aquesta convocatòria:

- Les traduccions i/o adaptacions i/o subtitulació dels textos objectes d’aquesta convocatòria al català o occità en la seva varietat aranesa.

- Les publicacions dels textos objectes d’aquesta convocatòria.

- La/les traducció/ns realitzades per l’autor/a o algun/a dels membres implicats en l’autoria del text en cas d’autoria col·lectiva.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"