Institut Ramon LLull

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la mobilitat de creadors en els àmbits de l’audiovisual, les arts escèniques i la música

20/09/2022

Les sol·licituds pels ajuts a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música es podran presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull a partir del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre per a activitats que hagin tingut lloc entre l’1 octubre del 2021 i el 30 setembre del 2022.




Del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre s’obre el termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria ajuts per a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música en les següents modalitats:

  • L'assistència del/de la creador/a a l'estrena de la seva obra, tan presencial com virtual, en l'àmbit de les arts escèniques i la música.

  • La presentació d'una obra audiovisual en el marc de festivals i mostres (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

  • L'assistència de les persones nominades i/o premiades al lliurament de premis en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions tant les persones físiques com jurídiques.

Es consideren despeses subvencionables les corresponents als desplaçaments i transport de càrrega que no hagin estat assumides per un tercer i s’ha de presentar una única sol·licitud per artista independentment del nombre de viatges pels quals es demani la subvenció.

Més informació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"