Institut Ramon LLull

Subvencions per a la traducció de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques

Escèniques.  28/02/2022

De l’1 al 16 de març.

L’Institut Ramon Llull, amb la finalitat d’internacionalitzar la dramatúrgia catalana, obre de nou la convocatòria per subvencionar la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques o operístiques que es duguin a terme durant l’any 2022.

S'ha de presentar un sol text per sol·licitud, independentment del nombre de llengües a les quals es vulgui traduir i per fer-ho només cal accedir al tràmit https://www.llull.cat/catala/seu_e/tramits_subtitols_escenics.cfm abans del 16 de març.
De l’1 al 16 de març es poden sol·licitar les subvencions per a la traducció i/o adaptació i/o subtitulació de textos dramàtics, llibrets d’òpera, textos de repertori coral i produccions escèniques o operístiques amb els següents requisits:

En el cas de textos dramàtics, llibrets d’òpera i textos de repertori coral:

- La llengua original ha de ser el català o l’occità en la seva varietat aranesa.

- El text ha d’haver estat estrenat, publicat o premiat en els darrers sis anys, incloent l’any de la convocatòria, en el marc de circuits professionals

- La traducció s’ha de portar a terme durant l’any de la convocatòria.

En el cas de produccions escèniques:

- El text ha d’haver estat escrit originalment -totalment o parcial- en llengua castellana, catalana o occitana en la seva varietat aranesa.

- La traducció i/o adaptació i/o subtitulació ha de ser realitzada durant l’any de la convocatòria.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques, persones físiques empresàries o persones jurídiques i l’import màxim subvencionable és de 4.500 € per sol·licitud.

Més informació aquí.

Per conèixer les novetats i resoldre els dubtes, podeu venir a la sessió informativa del divendres 11 de març de 11h a 13h.

Enllaç sessió Zoom

ID 826 1017 8699

Codi d'accés: IRL22

Veniu a la sessió informativa per conèixer les novetats i resoldre els dubtes. Podeu confirmar l’assistència aquí.

Divendres 11 de març de 11:00 a 13:00 h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"