Institut Ramon LLull

Irene Solà participa al festival de literatura hongarès Margó

Literatura.  HONGRIA, 04/10/2021

L’escriptora catalana parlarà sobre el seu aclamat llibre “Canto jo i la muntanya balla” amb l’autora i periodista Orsolya Ruff, el 16 d’octubre.




Del 14 al 17 d’octubre torna el Festival Literari i la Fira del Llibre de Margó, un dels més rellevants d’Hongria i que enguany celebra el seu 10è aniversari. Després de dos anys, es retroba amb els autors internacionals, com ara Irene Solà, l’alemanya Jennifer Teege o els islandesos Jón Kalman Stefánsson i Sigríður Hagalín Björnsdóttir, que se sumaran als hongaresos Ádám Bodor, Orsolya Karafiáth, János Háy, László F. Földényi, Márton Simon o Veronika Kalapos.

L’escriptora catalana parlarà sobre el seu aclamat llibre “Canto jo i la muntanya balla” amb l’autora i periodista Orsolya Ruff, el 16 d’octubre. El llibre, amb el títol Énekelek, s táncot jár a hegy, ha sigut traduït per Krisztina Nemes.

El programa de la trobada literària, emmarcada en el Festival Cultural Internacional de Liszt, també inclou presentacions de llibres nacionals i internacionals, converses amb autors, passejades literàries, produccions musicals i la entrega del Premi Margo al Millor Volum de Prosa per a joves autors.

Web oficial: https://www.margofeszt.hu/hu

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"