Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria del Premi Ramon Llull de traducció literària 2019

Literatura.  Barcelona, 16/05/2019

La Fundació Ramon Llull ha convocat la vuitena edició del Premi Ramon Llull de traducció literària per reconèixer la importància de la tasca dels traductors literaris. El premi està dotat amb 4.000 euros per a la millor traducció literària del català publicada l'any 2018. La convocatòria de presentació de candidatures finalitza el 16 de maig.




Podran optar al premi les obres literàries traduïdes del català a qualsevol altra llengua que hagin estat publicades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, i que siguin d’autoria exclusiva d’un/a sol/a traductor/a. Es podran presentar candidatures al premi fins al dia 16 de maig de 2019.

El Premi Ramon Llull de traducció literària serà lliurat a Andorra, juntament amb els altres dos premis de la Fundació Ramon Llull que tenen com a finalitat reconèixer la tasca de persones o institucions que han contribuït a la projecció exterior de la cultura catalana.

Els Premis Fundació Ramon Llull tenen un caràcter internacional i estan destinats a reconèixer persones o institucions de fora del domini lingüístic que han treballat per la promoció internacional de la llengua i la cultura catalanes.

Les bases del premi es poden consultar en aquest enllaç.

x02z14

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"