Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria d'editors i agents internacionals per participar a la IRL Fellowship 2019

Literatura.  Barcelona, 30/04/2019

L'Institut Ramon Llull (IRL) obre la convocatòria de participació a la 18a edició de la Fellowship adreçada a editors i agents internacionals que tindrà lloc a Barcelona durant la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català. El termini de recepció de sol·licituds finalitza el 30 d'abril. 




L’IRL organitza de forma anual una visita d’editors i agents literaris estrangers a Barcelona amb l’objectiu de presentar-los la literatura en català de manera directa i personalitzada. Per tercer any consecutiu, el programa es desenvoluparà en col·laboració amb La Setmana del Llibre en Català del 8 al 13 de setembre.

L'objectiu del programa és proporcionar als participants una perspectiva més profunda de la literatura catalana, així com crear xarxes entre editorials catalanes i internacionals i agències literàries. 

La Fellowship ofereix un calendari personalitzat de reunions professionals de 30 minuts amb editors i agents catalans seleccionats d'acord amb els catàlegs i interessos dels participants. El programa també ofereix sessions introductòries sobre literatura catalana; una panoràmica del món editorial literari català; reunions informals amb escriptors, il·lustradors i traductors; visites a llibreries emblemàtiques i altres llocs culturals destacats.

Podeu trobar Informació sobre la convocatòria i els seus requisits de participació en aquest enllaç

 

La IRL Fellowship 2019 se celebrarà durant La Setmana del Llibre en català 2019

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"