Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la mobilitat d’artistes a l’exterior en l'àmbit de les arts escèniques

Escèniques.  07/02/2019

Ja s’ha publicat la convocatòria pública per optar als ajuts que promou l’Institut Ramon Llull per a la mobilitat d’artistes per a actuacions fora de Catalunya en l’àmbit de les arts escèniques 2019. El termini de presentació de les sol·licituds s'obre demà dia 24 de gener i finalitza el 7 de de febrer del 2019 per activitats que es realitzin entre l’1 de setembre de 2018 i  fins el 31 de maig de 2019.




Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries o persones jurídiques que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria. 

Podeu consultar les bases de la convocatòria i realitzar el tràmit de sol·licitud dels ajuts a través del web de l’Institut Ramon Llull. La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

S'han de tenir en compte algunes novetats envers les bases de la convocatòria de l’any passat:

- S’haurà de presentar una sol·licitud per cada actuació (tant si es tracta d’una representació aïllada, com de vàries representacions correlatives o en el marc d’una temporada) o per cada gira que es dugui a terme en el termini establert a la convocatòria.
- Es poden presentar fins a un màxim de 5 sol·licituds per artista per totes les convocatòries de mobilitat d’artistes d'arts escèniques publicades el 2019.
-L’import mínim subvencionable per sol·licitud ha de ser igual o superior a 600,00 euros.
-L'import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l'Institut Ramon Llull pels conceptes de desplaçament, allotjament i transport de càrrega és de 10.000 euros.
 

Sessió informativa sobre la convocatòria d'ajuts per a la mobilitat d’artistes a l’exterior en l'àmbit de les arts escèniques

El proper dia 28 de gener tindrà lloc a l’Institut Ramon Llull una sessió informativa sobre aquesta convocatòria de subvencions.. L’acte tindrà lloc a les 11:30h a la Sala Diagonal, al primer pis de la seu de l’Institut (Av. Diagonal, 373 - Palau Baró de Quadras).

En aquesta sessió, es farà una breu presentació de les noves bases i es resoldran de forma pràctica els dubtes i qüestions dels professionals assistents sobre la convocatòria,  la presentació dels projectes i justificació de la subvenció.

Es prega confirmar la vostra assistència al correu electrònic creacio@llull.cat, fins el dijous dia 24 de gener.

 

 

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 7 de febrer de 2019

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"