Institut Ramon LLull

Últims dies per optar a la convocatòria de subvencions per a la promoció de la literatura catalana i aranesa a l’exterior

Literatura.  Barcelona, 05/10/2018

La concessió de subvencions són per a la realització d’activitats de promoció de la literatura catalana i aranesa, fora del domini lingüístic d’ambdues llengües, durant el 2018. És imprescindible que el sol·licitant consulti les bases, que es poden trobar a la mateixa web de l’IRL, i faci el tràmit disponible en línia en els terminis fixats.
Les subvencions per a la promoció de la literatura catalana i aranesa a l’exterior inclouen les activitats següents: actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa (festivals literaris internacionals, presentacions i plans de promoció de novetats en traducció), dossiers monogràfics sobre literatura catalana i aranesa a revistes culturals i traducció de fragments i elaboració de dossiers d’obres de literatura catalana i aranesa per a trameses a l’estranger. Es poden consultar les despeses subvencionables en aquest enllaç.

Les sol·licituds de subvenció es podran presentar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC i fins el 5 d’octubre de 2018.

Aquesta línia d’ajut és una de les convocatòries en literatura que l’IRL ofereix com són els ajuts a editorials per traduir literatura catalana, les subvencions per a la mobilitat d’escriptors a l’estranger, les estades de traductors estrangers a Catalunya o els ajuts per a la publicació d’obres il·lustrades.

Les sol·licituds de subvenció es podran presentar fins el 5 d’octubre de 2018.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"