Institut Ramon LLull

Últims dies de presentació de sol·licituds per poder gaudir d’una residència de traductors a Barcelona

Literatura.  Barcelona, 30/04/2018

El dimarts 15 de maig finalitza el termini per poder presentar-se a la convocatòria de subvencions a traductors estrangers que estiguin treballant en la traducció d’obres de la literatura catalana per a residències a Catalunya. Els beneficiaris podran fer ús gratuïtament d’un apartament al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i disposaran d’una dotació econòmica per cobrir les despeses de manutenció. Les sol·licituds s’han d’enviar a través del formulari disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on també es poden trobar les bases de la convocatòria i la documentació requerida.




Aquesta convocatòria té com a objectiu concedir ajuts a traductors/ores que estiguin treballant en la traducció d’obres de la literatura catalana per a residències a Catalunya d’entre dues i sis setmanes (exceptuant les setmanes del mes d’agost). És una gran oportunitat per poder treballar en una traducció de literatura catalana a la Vila Universitària de la UAB, un campus situat en un entorn natural i amb tot allò necessari per a la vida acadèmica i social.

Poden optar a aquestes subvencions els/les traductors/ores estrangers que estiguin traduint una obra de la literatura catalana (narrativa, poesia i teatre), domiciliats a l’estranger, i que tinguin un contracte en vigor amb una editorial per traduir l'obra.

Caldrà que les persones aspirants emplenin el formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on hi ha també les bases de la convocatòria i la informació detallada, i adjuntin la documentació requerida.

En el últims 5 anys, 39 traductors literaris de diferents països han pogut realitzar una estada a Barcelona i treballar en les seves traduccions literàries

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"