transparència
Català al món
Blog de llengua
10 de gener 2018 ,  20:35
20 de novembre 2017 ,  09:42
01 de novembre 2017 ,  16:40

Selecció de professorat de català

Anunci de la selecció de professorat

Vist el que disposa l'article 4.1.b) dels Estatuts de l'Institut Ramon Llull, en relació amb la competència de promoure la difusió i el coneixement de la llengua catalana a l’exterior, així com el seu ensenyament a les universitats i altres centres d’estudi;

Vist el que disposa l'article 4.2.c) dels Estatuts de l'Institut Ramon Llull, en relació amb l’impuls de la creació de places docents d’estudis catalans a les universitats de l’exterior, així com de càtedres i de centres d’estudi i contribuir al seu manteniment mitjançant l’atorgament d’ajuts.

Vist l'acord de la Junta Rectora de l’Institut Ramon Llull de data 16 de desembre de 2015, pel qual s'aprova la modificació de les bases que han de regir la convocatòria per a la selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de fora del domini lingüístic;

Fent ús de les facultats que em són concedides per l'article 13.2.e) dels Estatuts de l'Institut Ramon Llull.

Resolc

  • 1. Obrir la convocatòria per al curs 2017-2018 per a la selecció de professorat d’estudis catalans, d’acord amb les bases establertes a l’annex 1, per a les universitats de fora del domini lingüístic que es detallen a l’annex 2 i d’acord amb la relació de perfils de professorat que es detalla al web de l’Institut Ramon Llull (www.llull.cat).
  • 2. Establir un import en concepte d’ajuts d’incorporació per a les persones seleccionades per a les universitats de destinació d’acord amb els imports que es detallen a l’annex 3.
  • 3. Publicar aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Recursos procedents

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, d’acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es pot interposar recurs d’alçada davant del President del Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull, en el termini d’un mes a comptar a partir de l’endemà del dia en que tingui lloc la publicació d’aquesta resolució. El termini del mes conclou el mateix dia en què es va produir la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 d’abril de 2017
El director de l’Institut Ramon Llull
Manuel Forcano

Patrocinadors dels projectes de l'IRL

L’Institut Ramon Llull

és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Generalitat de CatalunyaGovern Illes BalearsAjuntament de Barcelona

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. L'usuari pot evitar la generació de galetes i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.


Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes 

Aquesta web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes  de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes de tercers

També es poden instal·lar galetes de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.