Institut Ramon LLull

Jornades Internacionals per a Professors de Català

L'Institut Ramon Llull, en el marc del seu programa de formació continuada, organitza cada any les Jornades Internacionals per a Professors de Català adreçades al professorat de XarxaLlull, la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior, integrada per prop de 130 universitats d'arreu del món que imparteixen docència d'estudis catalans.

Les Jornades, que cada any apleguen un centenar de professors i professores, són un espai dedicat a la formació a l'entorn de l'activitat docent i les estratègies d'aprenentatge del català com a llengua estrangera i de la seva realitat cultural. També són un espai per compartir experiències i assoliments, per debatre i reflexionar sobre els reptes que aquesta activitat planteja, i per agafar forces per encarar un nou curs amb garanties d'èxit.

Les Jornades són, sobretot, el moment de l'any en què la veritable dimensió de la Xarxa es fa present, amb tot el seu talent i tot el seu potencial.

Enguany tindran lloc del 16 al 19 de juliol a l’Universitat Jaume I de Castelló.

Vídeo 37JIPC

Vídeo 33JIPC

Vídeo 30JIPC

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"